Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/f/3/1/tfkband.dk/httpd.www/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63 TakForKaffe - Tips

Tips

Tips - Looking ahead

Deltagelse:

Vi deltager og hjælper gerne ved optrædener, sange m.m. Jo tidligere vi får materiale, eller på anden måde bliver inddraget, jo bedre.

Vi accompagnerer selvfølgelig festsange og fællessang, og selvom vi nok kan de fleste, er det en god idé at involvere os så tidligt som mulig.

Bordplan:

Vi sætter en ære i og er, i al beskedenhed, kendt for at kunne spille lavt. Det er dog stadig en god idé, ved arrangementer med bordplan, at undgå at placere bandet tæt på de ældste gæster eller arrangementets hovedperson(er). Det plejer til gengæld at være en god idé, hvis der er børn, at placere dem i "band-enden".

Teknik:

Strøm:

Vi bruger almindelig 230V fra en stikkontakt. Dog helst en seperat gruppe, så vi ikke skal dele strøm med fadølsanlæg, vandkoger eller andre strømslugere.

Lys:

Vi kan skaffe lys anlæg hvis det er nødvendigt, men oftest er det fint hvis bare bandet ikke ender i den mørkeste del af rummet når lyset dæmpes. Vi spiller fint i mørke, men det er li'som hyggeligere når vi kan se hinandensmiley

Fysiske rammer:

Plads:

Vi bruger 3 x 4 meter hvis det skal være optimalt men er selvfølgelig fleksible, - lad os tale om det hvis pladsen er trang.

Adgangsforhold

Selv om vi er et lille orkester, har vi alligevel en del der skal bæres ind og ud. Vi klarer det hele selv men vil blive rigtig glade hvis adgangsforhold og parkering kan arrangeres så tæt på som muligt.

Andet:

Alkohol:

Vi drikker ikke alkohol når vi spiller, men gerne vand, sodavand og KAFFE! smiley

Skålesange:

Vi spiller gerne med på skålesange og lignende, når gæsterne stemmer i, men starter dem ikke. Når vi spiller under spisning er vi meget opmærksomme på vores rolle som "lydtapet" og ønsker ikke at dominere eller styre festen.